Müxtəlif onlayn platformaları müqayisə edərkən istifadəçinin hesabını idarə etmək üçün neçə addım tələb olunduğuna da fikir verirəm. Parol dəyişmək, şəxsi məlumatları yeniləmək, təhlükəsizlik parametrlərinə keçmək və hesabdan çıxmaq kimi sadə əməliyyatlar çox mürəkkəb olmamalıdır. Platformanın hesab idarəetmə sisteminin istifadəçi yönümlü olub-olmadığını praktik olaraq necə yoxlamaq və hansı meyarlarla müqayisə etmək olar?
5 weergaven

Məncə, yaxşı platformanın bir xüsusiyyəti var ki, onu reklamla göstərmək mümkün deyil — istifadə zamanı rahatlıq. Bunu yalnız səhifəyə daxil olanda hiss edirsən. Azərbaycan auditoriyası üçün rəqəmsal seçimləri araşdıranlar ünvanını da nəzərdən keçirə bilərlər. Mən burada ilk növbədə əsas bölmələrin necə yerləşdirildiyinə və telefonda naviqasiyanın rahat olub-olmadığına baxardım. Çünki gündəlik istifadədə məhz bunlar daha çox qarşıya çıxır. Mənə görə çoxlu funksiya yalnız o zaman üstünlükdür ki, istifadəçi onları rahat tapa bilsin. Əks halda bütün bu seçimlər sadəcə ekranda əlavə qarışıqlıq yaradır. Bir dəfə saytda o qədər çox bölmə görmüşdüm ki, sanki menyunun özünün menyusu var idi. :)) Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar isə yerli auditoriya üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Təbii ki, mənim üçün rahat olan şey başqa istifadəçi üçün vacib olmaya bilər. Ona görə də kiminsə bu səhifəni bəyənməməsi də tam normaldır. Mən sadəcə yeni alternativ axtaranlara özləri baxıb digər variantlarla müqayisə etməyi tövsiyə edərdim.