top of page

Nederlands (online) Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie (NTGF)

Het tijdschrift F&O gaat vanaf dit jaar verder als het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie. Het tijdschrift verschijnt al sinds 1986 en heeft als doel de geriatriefysiotherapeuten en de algemeen fysiotherapeuten die met ouderen werken te informeren over nieuwe ontwikkelingen en ervaringen in de geriatriefysiotherapie.

Het tijdschrift verschijnt 4x per jaar en wel in de maanden maart, juni, september en december. Het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie is een magazine dat inspireert met wetenschappelijke artikelen, de laatste onderzoeksresultaten, boekrecensies en verhalen uit de praktijk. Daarnaast is het voor de NVFG een belangrijk communicatiemiddel voor haar leden. Er zijn 900 abonnees en het tijdschrift heeft een bereik van ongeveer 5000 adressen, waaronder o.a. leden, niet leden, geabonneerden NTGF, praktijken, opleidingen en beroepsorganisaties gezondheidszorg.

Het tijdschrift is gratis voor leden. Een los abonnement is mogelijk á € 60,- per jaar.

Recente berichten
Archief
bottom of page