top of page

Oproep: wat zijn de gevolgen van contractering voor uw patiënten?

De Consumentenbond en VvAA slaan de handen ineen en starten een grootschalig onderzoek naar zorgcontractering.

Oproep Gisteren kondigden zij dit onderzoek aan met een persbericht. Diverse media hebben het al opgepikt. Ook KNGF-voorzitter Guusje ter Horst is door BNR Radio gevraagd te reageren op het onderzoek.

Het KNGF herkent de vraagstukken uit het onderzoek als geen ander: ook fysiotherapeuten ondervinden hinder bij de zorgcontractering door zorgverzekeraars.

Namens VvAA en de Consumentenbond roepen we u daarom op om mee te doen aan het onderzoek. Waar gaat het onderzoek over? Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: hebben de door de zorgverzekeraar bepaalde voorwaarden invloed op uw zorgverlening? Waar loopt u tegenaan? Door uw deelname kunnen de onderzoekers de impact van zorgcontractering vaststellen op de zorgverlening aan de patiënt.

Doet u mee? Ga naar vvaa.nl/zorgcontractering

Recente berichten
Archief
bottom of page